Αρχική Linkedin Youtube Twitter Facebook English version German version
  
 
Αρχική >> Προφίλ γραφείου >> Λίγα λόγια για εμάς
 
 
Λογιστικό - Φοροτεχνικό γραφείοΟ Μιχάλης Καραγιαννίδης ιδρύει το 1989 το Λογιστικό - Φοροτεχνικό γραφείο, το οποίο διευθύνει έως σήμερα, με την άριστη συνεργασία των 6 στελεχών του και των εξωτερικών συνεργατών του. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με άδεια υπογραφής απεριόριστου ύψους ισολογισμού με αριθμό 03 98 9 00073.

Οι συνεργάτες μας, όλοι απόφοιτοι οικονομικών σχολών, καταξιωμένοι χρόνια στο επάγγελμα, έχουν κερδίσει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχουμε πελάτες από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ευρώπης. Το δίκτυό της Infotax Accountings συμπεριλαμβάνει από νομικούς που φτάνουν ως επίπεδο Ευρωπαϊκών Δικαστηρίων, έως Εκτελωνιστές και Μεσίτες ευρέσεως ακινήτων, που μπορούν να καλύψουν το φάσμα οποιασδήποτε πληροφόρησης απαιτείται από επιχειρηματίες-επενδυτές.
Είμαστε δίπλα σε καθε επιθετική επενδυτική ενέργεια δίνωντας λύ,σεις φορολογικές,χρηματοδοτικές και logistic

Τα ιδιόκτητα γραφεία μας βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη επί της οδού Μαντινείας 62 (πρώτη παράλληλος κάτω από την Κωνσταντίνου Καραμανλή) και στην Αθήνα στον Πύργο Μεσογείων 2-4, 21ος όροφος, καθώς επίσης η Infotax Accountings συνεργάζεται και με την εταιρία Infotax Bulgaria LTD, με παρουσία στο Πετρίτσι της Βουλγαρίας, Boulgaryia 2 - Petritch.Ενώ υπάρχουν συνεργασίες με γραφεία στα Σκόπια(FY.RO.M) ,Τίρανα Αλβανίας και Κωσταντινούπολη.

Η οργάνωσή μας σε δυναμικό, έμψυχο και άψυχο, μας βοηθάει να μπορούμε να εξυπηρετούμε με πάσης φύσεως μέσα (e-mail, fax κτλ) σε όλο τον κόσμο, άτομα που έχουν κάποια συναλλαγή με το Ελληνικό Δημόσιο.
Στρατηγικές συνεργασίες με μεγάλα γραφέια συμβούλων επιχειρήσεων όπως Fiscal Solutions UK,Lowendal Espana & France

Λίγα λόγια για τον Μιχάλη Καραγιαννίδη.

Μιχάλης ΚαραγιαννίδηςΓεννήθηκε το 1965  στήν Κοζάνη Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας.ενώ ταυτόχρονα με τις σπουδές απασχολήθηκε στο λογιστήριο μεγάλων εταιριών, όπως Τεχνική Ολυμπιακή Α.Ε., Αθανασιάδης Α.Ε., Μπέζας Α.Ε.
Το 1989 ιδρύει την INFOTAX ACCOUNTINGS SERVICES 
Κάτοχος Μba in Business Administration του  Rochbille University of Texas.
Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με άδεια υπογραφής απεριόριστου ύψους ισολογισμού.
Απο το 2004 εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Παγκόσμια Ένωση Φοροτεχνικών IVA (http//www.iva-online.org) οργάνωση κάτω απο την αιγίδα της Δ/νσης Φόρων & Τελωνείων της Ε.Ε.,Μέλος της VAT FORUM,του Ελληνοβρετανικού και Ελληνοβουλγαρικού Επιμελητηρίου.


 
Ενδεικτικοί πελάτες:
                                                                                                                                             
 
 Infotax | Λογιστικό - Φοροτεχνικό γραφείο
 Θεσσαλονίκη,   Μαντινείας 62,   ΤΚ: 54 248,   Τηλ/Fax: 2310 840 030,   E-mail: main@infotax.gr
 Αθήνα,   Πύργος Αθηνών, Μεσογείων 2-4, 21ος όροφος,   ΤΚ: 11 527,   Τηλ: 211 7707701,    E-mail: main@infotax.gr
 Βουλγαρία,   Petrich, Tsar Boris III 11,   ΤΚ: 2850,   Τηλ: 00359 892477633,    E-mail: bulgaria@infotax.gr
CONVERSION - Κατασκευή ιστοσελίδων